TRABZON / ORTAHİSAR - Pelitli Şehit Kadir Tuncer İlkokulu

Serdar YAYLI - Müdür

1983 yılında Şırnak´ta doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Osmaniye/Merkez Yediocak İlkokulunda, Samsun/Çarşamba Atatürk İlköğretim Okulunda, Trabzon/Beşikdüzü Atatürk (YDA) Lisesinde tamamlamıştır. Lisans eğitimini KTÜ Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği ve İkinci lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümlerinde tamamlamıştır. Yüksek lisans eğitimini Trabzon Üniversitesi Eğitim yÖnetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi bölümünde bitirmiştir. 2005-2007 Erzurum/Hınıs Uyanık İlköğretim Okulunda müdür yetkili öğretmenlik, 2007-2008 Ordu/Kabataş Alankent İlköğretim Okulunda sınıf öğretmenliği, 2008-2010 Rize/Derepazarı Ali Rıza Yılmaz İlköğretim Okulunda sınıf öğretmenliği ve Derepazarı Halk Eğitim Merkezinde müdür yardımcılığı, 2010-2015 Rize/İyidere Çiftlik Ortaokulunda müdür yardımcılığı, 2015-2016 Trabzon/Yomra Kaşüstü Cumhuriyet İlkokulunda sınıf öğretmenliği ve Sürmene Küçükdere Enver Dursun Yılmaz İlkokulunda müdür yardımcılığı, 2016-2021 Trabzon/Sürmene Oylum İlkokulu Ortaokulunda müdürlük görevlerinde bulunmuş olup Temmuz 2021 itibariyle okulumuzda okul müdürü olarak çalışmaktadır. 2019 yılında Trabzon ili yerel projesi olan Eğitim Yıldızları HOPO´da  Doğa Korumacılığı ve Çevrecilik kategorisinde koordinatör olarak yürüttüğü "Oylum Uygulama Bahçemiz" isimli proje finale kalmıştır. Aslen Trabzonlu olup evli ve iki çocuk babasıdır.