TRABZON / ORTAHİSAR - Pelitli Şehit Kadir Tuncer İlkokulu

Ara

Okul müdürümüz Serdar YAYLI, müdür yardımcımız Birgül DEMİR, sınıf öğretmenimiz Can OĞUZ İbrahim Alemdağ Ortaokulunda yapılan TUBITAK 4006 etkinliğini ziyaret ettiler.

Ara

Okulumuz Tübitak temsilcisi 3/E sınıfı öğretmeni Can OĞUZ ve Müdür Yardımcısı Dilara SARI, Trabzon Fen Lisesi'nde düzenlene Teknofest, Tübitak toplantısına katıldılar.

Ara

Okulumuzun özel eğitim sınıfı öğrencileri aileleri ve öğretmenleri eşliğinde kurabiyelerini yaptılar. Ellerinize sağlık güzel çocuklarımız...

Ara

Türkiye Yardımseverler Derneği Kağıthane Şubesi'nin CUmhuriyet'in 100. yılında 100 kitap projesi kapsamında okulumuza gönderdikleri kitaplar için kendilerine teşekkür ederiz. Bu proje ile okulumuza kitapların gönderilmesinde katkısı olan değrli velimiz ve Müdür Yardımcımız Dilara SARI'ya teşekkür ederiz.

Ara

Karagöz ve Hacivat gölge oyunu gösterisi ile öğrencilerimiz keyifli bir gün geçirdiler.

Ara

Okulumuz rehberlik servisi tarafından planlanan ve Müdür Yardımcımız Birgül DEMİR eşliğinde gerçekleştirilen ''Bağımlı Olma Özgür Ol'' adlı etkinliğimiz gerçekleştirildi. Öğrencilerimiz akran destekli öğrenme yöntemi ile konuyu bir de arkadaşlarından dinlediler. Teknoloji bağımlılığı ile ilgili hazırlanan panoyu incelediler.  Ardından bağımlılıkla ilgili boyama etkinliği gerçekleştirip resim sergisini incelediler. Öğrencilerimize konu ile ilgili kitapçıklar dağıtıldı. Yine okulumuzda bol öğrenmenin olduğu bir gün oldu. Emeği geçen öğretmenlerimiz Gönül ADANUR ve Nimet AĞIRBAŞ'a ve arkadaşlarını konu hakkında bilgilendiren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzun özel eğitim sınıfı öğrencileri ile özel eğitim öğretmenimiz Fatih ŞEN'in hazırladığı okul gazetemiz... Öğretmenimize teşekkür ediyor, çocuklarımızı tebrik ediyoruz. '' Farkındayız ve Yanınızdayız''

Ara

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümünü anma etkinlikleri kapsamında okulumzda yapılan tüm çalışmalr için öğrencilerimize ve programı hazırlayan Gamze ALGAN,Sultan Begüm DUMAN, Evşen BAYRAKTAR,Sinem HACIOĞLU ve Nermin ZENGİN öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Yapılan tüm etkinleri görebilmek için sehit.kadir.tuncer.ilkokulu instagram sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Ara

Değerli velilerimizin katkılarıyla hazırladığımız okul kermesimizde öğrencilerimizin alışveriş yapma becerisine katkıda bulunup, eğlenceli bir gün geçirmelerini amaç edindik.Emeği geçen tüm velilerimize ve kermesi organize eden değerli Müdür Yardımcımız Dilara SARI'ya teşekkür ederiz.

Ara

''100. YILDA HER SINIF 100 AĞAÇ DİKİYOR'' Projesi Trabzon ekibi, eTwinning sosyal sorumluluk projesi her zaman, her yerde. Cumhuriyrtimizin 100.yılında güzel yurdumuzun iklim kriziyle mücadelesine ortak olmak, kalıcı yeşil mirası bırakmak amacıyla 81 ilde katılımcı sınıfların yüzer ağaç dikerek ağaç sevgisi konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen proje kapsamında okulumuz 3-E sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Can OĞUZ rehberliğinde ağaçlarını diktiler. Öğrencilerimiz etkinliğe giderken  Sürmene ilçemizin meşhur Sürmene bıçağını tanıdılar. Ardından Trabzon Etnografya Müzesi'ni gezdiler. Emeği geçen öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızın 100.yıl etkinleri kapsamında okulumuzda yapılan bütün güzel etkinlikler için emeği geçen herkese teşekkür ederiz. İçeriklerimizin tamamını görmek için sehit.kadir.tuncer.ilkokulu instagram hesabımızı ziyaret edebilirsiniz.

Ara

Okulumuzda Erasmus Günleri kapsamında koordinatör öğretmenimiz Can OĞUZ tarfaından hazırlanan panomuz. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz 4/A ve 4/D sınıfları Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü Kampüsünde, Trabzon Orman İşletme Müdürlüğünce yapılan Minik Sincaplar Trabzon Ormancılık Okulu'nu ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz oyun ve eğlence ile birlikte orman ekosistemi, ağaçların genel yapıları, ağaçların yaşının hesaplanması, orman bakımı, orman yangınlarının söndürülmesi konusunda uygulamalar gerçekleştirildi. Çocuklarımız topral havuzunda fidan dikimi gerçekleştirdiler. Onlar için bol öğrenmeli ve eğlenceli bir gün oldu.

Ara

3-D SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ VE ÖĞRETMENLERİ NEŞE ALTUNKAYA , SINIF BAŞKANI BELİRLEMEK İÇİN DEMOKRATİK BİR SEÇİM GERÇEKLEŞTİRDİLER. ÖĞRENCİLERİMİZE BU DENEYİMİ YAŞATTIĞI İÇİN ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ara

Peygamberimizin doğumunu kutladığımız bu anlamlı günde '' Canım Peygamberime Hediyem 1 İyilik'' isimli çalışmaları ile öğrencilerimiz yaptıkları iyilikleri isimsiz bir şekilde kağıtlara yazarak pano oluşturdular. Değerli velilerimiz ile Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Evşen BAYRAKTAR'ın katkıları ile hazırlanan kandil hediyeleri arkadaşları ile öğretmenleri ile paylaştılar. Emeği geçen herkese teşekkür eder,Hayırlı kandiller dileriz.